irene-de-groot.png
 

over mij

De look & feel van je organisatie zijn vaak doorslaggevend voor een goede eerste indruk. Je kunt er dus maar beter zeker van zijn dat je logo, je huisstijl en alle documenten waarmee je naar buiten treedt, er verzorgd uitzien. En uitstralen waar jouw organisatie voor staat.

Daar kun je mij voor inschakelen. Met veel aandacht geef ik vorm aan wat jij wilt communiceren. Anders dan bij veel andere ontwerpers gaan je boodschap, taalgebruik en spelling daarbij ook onder een vergrootglas. Met ‘verzorgd’ bedoel ik Verzorgd met de hoofdletter V. Tot op de typografische detail.


Stel jij hoge eisen aan jouw organisatie, en vanzelfsprekend ook aan wat jou visueel vertegenwoordigt? Dan denk ik dat wij goed bij elkaar passen.


Hoge eisen aan mezelf stel ik ook. Voordat ik voor je aan de slag ga, verdiep ik mij grondig in de opdracht. Ik wil eerst een goed beeld krijgen van je organisatie, je doelgroep en je boodschap. En natuurlijk van je concurrent. Een heldere briefing is essentieel, zeker voor het ontwerpen van een logo. Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk en leidt trouwens altijd tot een beter resultaat.


Wat je verder misschien nog wilt weten

Ik ben gek op letters en taal. Niet verwonderlijk dus dat ik heel blij word van een goed boek. Een afbeelding mag dan meer dan duizend woorden ‘zeggen’, de verbeeldingskracht van taal is ook niet misselijk! ;-) Maar met moderne dans maak je me ook gelukkig. En met heel veel andere dingen die met aandacht en liefde gemaakt zijn.


Zullen we kennismaken?

Irene de Groot: 06 22517070


CV

WAT ontwerp ik?

  • logo (ook aanpassing/uitbreiding)

  • huisstijl (briefpapier, visitekaart, envelop, etc.)

  • website

  • web banners

  • promotiemateriaal (flyer, folder, brochure, affiche, banier, advertentie)'

  • magazine, nieuwsbrief (intern/extern)

  • jaarverslagen

  • boeken en boekomslagen

  • uitnodigingen en wenskaarten

Heb je al een huisstijl? Dan zorg ik dat het nieuwe ontwerp daar naadloos op aansluit.

 

DRUKWERK

Wil je je ontwerp laten drukken? Leuk! Ik ben dol op mooi drukwerk en fijn papier en ben ervan overtuigd dat dat tegenwoordig meer impact heeft dan een mailtje of een ‘post’ via social media. Ik heb goede ervaringen met verschillende drukkerijen, die elk hun specialiteit hebben. Ik zoek altijd naar een goede prijs/kwaliteitverhouding.


Ik ben lid van BNO, de Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers.